Kaj nudimo?

Zlate dame
Ženske po dopolnjenem 50. letu so srečnejše, živahnejše in bolj nagnjene k spoznavanju in iskanju
Za SAMSKE
Biti sam ne pomeni nujno biti tudi osamljen; ali pač? Seveda obstaja kopica prednosti samskega
Za PARE
Ste vedeli, da je 80% Slovencev vsaj enkrat v življenju že prevaralo svojega partnerja? Pobega pred

Posebna ponudba »Ritmično usklajevanje za pare«

Ritmično usklajevanje za pare poteka pod vodstvom mentorice, specialistke na področju pomoči z umetnostjo (PeF), ki s pomočjo tehnik in metod gibalne, dramske in glasbene terapije pomaga parom, da ujamejo skupen ritem in se naučijo poslušati, gledati, čutiti, vonjati in prepoznavati želje in vzgibe drug drugega. Terapije potekajo individualno (samo en par) ali v skupini največ 4 parov, v prijetnem okolju, udobnih športnih oblačilih, običajno ob glasbi. Za več informacij pišite na info@češplja.si.

Cikel srečanj v letu 2016 bo trajal od februarja do junija, 2x mesečno v Kulturnem domu Kamnik. Cena za 10 srečanj (eno srečanje traja dve šolski uri) je 250 evrov/par, če gre za individualno obravnavo, torej en par in mentorica. V skupini dveh ali več parov je cena 180 evrov/par.

Izkušnja udeleženca »Ritmičnega usklajevanja za pare« (individualna vadba: par in mentorica)
Že na začetku sem imel pozitivna pričakovanja, saj sem se veselil novega načina spoznavanja partnerice. Presenečen sem bil nad tem, kako intenzivno (po)doživiš neke situacije, ki se dogajajo ali so se dogajale realno v mojem življenju. Metoda mi je všeč, ker je zelo nevsiljiva in lahko tudi izbereš kdaj je dovolj spoznanj za en dan. Po tem tečaju sem bolj osredotočen na telo partnerice, imava boljšo nebesedno komunikacijo, preprosto rečeno lažje »jo berem« in posledično se bolje ujameva. (mož)

Izjava udeleženke "Ritmičnega usklajevanja za pare" (individualna vadba)
Ko sem prvič slišala za ritmično usklajevanje sem bila radovedna kaj to sploh pomeni. Nisem si znala predstavljati, kako nama lahko pomaga nek tretji človek pri tem, da se bova bolje ujela. Deluje kot neke vrste učenje neverbalne komunikacije. Naučila sva se gledati v oči, prepoznavati sugestije in dotike drug drugega. Jaz sem veliko bolj dinamična od mojega moža in to se pozna pri vseh stvareh; tudi, ko greva na sprehod, on vedno malenkost zaostaja. Nisem si mislila, da imamo ljudje res nek drugačen ritem bivanja, zdaj razumem, da se lahko to odraža tudi v spolnosti. Najina spolnost je zdaj veliko bolj iskrena in zabavna. Hvala. (žena)

Ponudba

  • Mesečna srečanja članov kluba
  • Skupina za samopomoč za ženske (vodi družinska terapevtka Milena Svetlin)
  • Predavanja o spolnosti in erotiki
  • Delavnice
  • Seminarji
  • Izleti