Za SAMSKE

Biti sam ne pomeni nujno biti tudi osamljen; ali pač? Seveda obstaja kopica prednosti samskega življenja: posameznik ima več časa, več manevrskega prostora, običajno tudi več denarja in različnih možnosti za ustvarjalno življenje. Prav zares se lahko samska oseba počuti povsem dobro. Še sploh če ima nekaj prijateljev, kakšno zanimivo družbo, hodi na zanimive dogodke, koncerte, potovanja ali preprosto na kavo. Seveda, biti je samski je lahko nadvse krasno. Še posebno, če oseba ne čuti pretiranega spolnega poželenja ali pa v zvezi s spolnim življenjem "ne komplicira". Si vzame kar želi, ostalo opravi sama s seboj. Zakaj pa ne? Morda zaradi tistega notranjega hrepenenja, ki se prižge kot lučka v temi, da bi pa vendarle bilo fino imeti nekoga ob sebi. Seveda ne kogarkoli, ampak nekoga, ki mu lahko zaupaš, se z njim pogovarjaš, deliš najlepše in najbolj boleče trenutke.

Nekoga, ki je preprosto več kot prijatelj. Nekoga, ki vzame obraz v tvoje roke, te pogleda globoko v oči, te poljubi in zašepeta na uho... Nekoga, ki bo želel sprejeti tvoje poželenje vase in se stopiti pod teboj, nad teboj, za teboj, ob tebi. Nekoga, ki bo dihal v tvojem ritmu in si želel še... Nekoga s katerim zaspiš objet in ne gre že sredi noči ali proti jutru domov. Nekoga, ki se ne vrača k svoji ženi ali možu. Nekoga, ki si mu prvi; ne drugi ali tretji ali nekje na zadnjem mestu, ko ima pač čas. Nekoga, ki je tvoj, tvoja. Nekoga h kateremu spadaš, komur pripadaš. Njega. Njo.

V Klubu Češplja ste dobrodošli vsi krasni, mladi in starejši samski, ki ste stari vsaj 21. let. Če čutite, da ste živi in živahni ter bi radi doživeli nekaj novega, vznemirljivega ter radi plešete, ste lepo vabljeni v našo družbo. Prav tako ste lepo vabljeni v našo družbo, če ste osamljeni, brez prijateljev, malce nerodni ali sramežljivi in iščete prijatelje ali partnerja... Mesečna srečanja so namenjena le članom kluba. Če želite postati član kluba nam pišite na info@češplja.si. Vse ostale informacije so dostopne preko kontakta TUKAJ.