Za PARE

Ste vedeli, da je 80% Slovencev vsaj enkrat v življenju že prevaralo svojega partnerja? Pobega pred družinskim življenjem si ne privoščijo samo možje, temveč tudi skrbne žene in mamice. Se še spomnita trenutka, ko sta se uzrla in si bila všeč? Potem sta zaživela skupno življenje, se morda poročila, dobila otroke. Danes sta starša ali živita v dvoje, imata veliko dela, skrbi, sta prevoznika svojim otrokom, morda že negovalca staršev, prijatelja prijateljem, pomoč sosedom. Morda sta celo ustvarjalna in počneta kaj takšnega kar vaju veseli. Morda rada potujeta ali hodite v hribe. Morda plešeta ali tečeta, ali pa nič od tega, ker se vsa izčrpana zvečer le še vržeta na kavč in dihata na škrge. Morda takrat pomislita na sex. Morda. Ampak sta preutrujena, brez volje, energije in tistega zanosa, ki se je z leti izgubil. Če imata srečo sta prijatelja in zaupnika. Morda trikrat mesečno seksata. Na hitro, brez posebnih pričakovanj. Morda. Morda pa kateri od vaju še vedno tiho hrepeni po čem lepšem, bolj vznemirljivem. Mož fantazira o dekletu v mini krilu, ki jo je opazoval na avtobusu, žena o pozornem sodelavcu, ki jo sprošča s svojim humorjem. Je to realnost? Je to res vse, kar lahko dobita? Je med polizan in bosta še nekaj let žvečila le še kruh, potem dokončno obupala nad svojim spolnim življenjem?

Ali pa vam do spolnosti sploh ni. Ne razumete zakaj je sploh potrebno izgubljati toliko besed okoli tega. To je vendar zadnja, najmanj pomembna stvar o kateri je treba razmišljati. Vam odnos s partnerjem pomeni predvsem družino, sex pa opravek. Morda celo neljub opravek. Zakaj? Je žena hladna? Mož ni pozoren in v vas ne zna prebuditi poželenja? Vi ste se začeli rediti, on piti. Vi ste začeli noro nakupovati, on samo še brklja okoli hiše. Vi.. on.. vidva?

Ste se ob vsem tem le nasmehnili? Vi zahajate v swinger klube ali pa vedrite v kakšnem pogovornem okencu, kjer klepetate z neznanko, ki z vami počne vse, kar žena noče. Morda ste jo celo poklicali po telefonu in doživeli noro izkušnjo ob njenem stokajočem glasu, ki se je topila ob telefonski slušalki... Morda ste jo kdaj kasneje celo obiskali ali pa se je pridružila vam in vaši ženi v spalnici. Mogoče pa je vse to čisto preveč komplicirano in zato preprosto plačate in dobite svoje ...

Najpogostejši vzrok za afero pri moških je doživeti nekaj novega in razburljivega, pri ženskah pa izguba strasti in poželenja. Kaj boste torej storili? Domača ali sosedova češplja? Mi glasujemo za domačo. Da bo bolj sočna in vabljiva pa oba potrebujeta nekaj novega. Preden vržeta prstana v morje, se odločita za odprto vezo ali celo ločita... Postanita člana Kluba Češplja in zaplavajta v novem valu strasti in poželenja. Vse informacije so dostopne preko kontakta TUKAJ.