Valentinov vikend za pare je uspel!

"Organizirajmo nekaj podobnega še kdaj. Bilo je zanimivo, zabavno, poučno in seveda, najpomembneje, vzela sva si čas zase."

"Na srečanju za pare sva bila prvič in prijetno presenečena. Res dobra družba in z veseljem prideva še kdaj. Predavanja so bila zanimiva, doživela sva veliko lepega."

"Čeprav nisva še isti večer naredila vseh "domačih nalog", ki nam jih je dala terapevtka, sva se imela lepo. V najinem ritmu, najinem tempu in na svoj način. Bilo je nepozabno."

Vikend, 18. in 19. 2. 2017 nam bo ostal v prelepem spominu. Sprehod, kopanje, savna, jacuzzi, odlična hrana, predavanja, mnoga vprašanja. Nekatera so dobila odgovore, druga so ostala še neodgovorjena. Koliko se v resnici poznamo, znamo dati pobudo, kako to naredimo, nas zavrnitev boli - zakaj? kaj nas v resnici vzburja in ali upamo to povedati partnerju ...

Naučili smo se tudi osnov erotične fotografije in za eno noč postali fotomodeli. Pred objektivom svojega moža je vsaka ženska kraljica. Pristna, divja, ranljiva. Čarovnica in svetnica, vse v enem.

Vzeli smo si čas drug za drugega in se spet trdno prepletli v ljubečo povezanost strasti in nežnosti.

Jeseni bomo organizirali še en vikend za pare. Pišite nam na info@češplja.si

up
0 uporabnikov je glasovalo.